Salgsbetingelser

Betingelsene rundt kjøp og salg av mobilsalg.no er ganske strenge. Dette for å unngå tap, og dermed kunne holde ganske konkurransedyktige priser. Vi vil snart opprette en gjestebok hvor alle kunder kan få skrive sin mening om handelen de har gjort. På den måten kan nye kunder få en betryggende følelse om at vi er seriøse og til å stole på. Vi har i tillegg solgt over 200 telefoner på QXL, med positiv karakter, de aller fleste av disse med samme salgsbetingelser..

mobilsalg.no selger telefoner hovedsakelig kun mot forhåndsbetaling eller personlig oppmøte. Vi kan også sende pakker i oppkrav, men da kreves kr 300,- i forhåndsbetaling for å dekke fraktkostnaden ved eventuelle uavhentede pakker. Telefonen sendes samme dag som pengene kommer inn på vår konto, og sporingsnummer sendes med en gang på mail. Vi sender alltid telefonene som norgespakke, med forsikring og sporing.

Ved innbytte av andre telefoner må vi be om tillitt og at disse telefonene blir sendt til oss først, og at vi deretter sender den andre telefonen til kunde. Den samme betingelsen vil gjelde hvis vi skal kjøpe defekte/brukte telefoner. Vi forbeholder oss også retten til å takke nei til tilbud om å kjøpe telefoner.