Hva er mobilsalg.no?

 

Etter å ha jobbet med salg av mobiltelefoner i 10 år, har jeg fått veldig mange spørsmål som disse:

- Selger dere brukte telefoner?
- Jeg har så lyst på ny telefon, men den jeg har er ganske ny... kan du ta den i innbytte?
- Verkstedet sa at telefonen min var fuktskadet og umulig å reparere.. Er det vare å kaste den, den var jo så dyr...
- Hvorfor er alle telefonene så dyre uten abonnement? Og hvorfor er de operatørlåste?

 

Veldig mange sitter med brukte telefoner hjemme som bare blir liggende i skuffen. Mange leter også etter rimelige brukte telefoner, men har problemer med å finne en seriøs aktør å handle hos. Nettsteder som finn.no og QXL har bruktmarked, men der er det også utallige eksempler på at folk er blitt lurt. Defekte telefoner kan også ha en verdi, da noen av delene på disse kan være nyttige for andre.

Mobilsalg.no vil forsøke å være det nettstedet som mange fremdeles leter etter. Vi vil tilby mest brukte telefoner, men også noen nye til meget reduserte priser i forhold til vanlig butikkpris. Det vil også være mulig å bytte inn sin gamle telefon, eller bare selge oss sin gamle telefon. Vi kan også kjøpe defekte telefoner. Siden vi prøver å legge oss på et ganske lavt nivå på telefonene vi selger, kan vi naturligvis ikke tilby veldig høye summer ved kjøp/innbytte. Dette vil vurderes ved hver enkelt henvendelse.

Er du på jakt etter en modell som ikke er nevnt på sidene her, så send oss gjerne en mail med ønsker. Det kommer stadig inn nye telefoner, og har vi noen på venteliste, tar vi kontakt med dem før de legges ut for salg på nettsidene våre.

 

Håper denne siden kan hjelpe mange med å bytte mobiltelefon.